Империал Ресорт - бяло лого

Забавлявайте се в нашия хотел с детски кът

Забавлявайте се в нашия хотел с детски кът

Imperial Resort

Изборът на хотел с детски кът е винаги добра идея, когато ви предстои семейна почивка. Страхотно е, когато домакините са помислили за забавленията и почивката и на децата.

Намирането на добър СПА хотел, подходящ за деца не винаги е лесна задача, но в HI Hotels Imperial Resort сме помислили за най-важните си посетители и незабравимото им прекарване при нас.

При нас мама и татко могат спокойно да релаксират и презаредят батериите си, а през това време малките приключенци ще имат осигурена програма с анимация и безброй забавления.

 

Детски клуб

Едно от любимите места на семейства с деца в нашия комплекс е дневният детски клуб, който отваря врати всеки ден между 10.00 и 12.30 ч. и следобяд от 15.00 до 17.30 ч. Там те разполагат с множество забавления и различни игри, осигурени и подготвени от професионален аниматор.

През това време родителите могат спокойно да се насладят на вътрешното джакузи или да се възползват от нашите предложения за големи и да поиграят тенис на маса.

Детска дискотека

В хотел Империал Резорт, вашите деца ще се забавляват безплатно като част от нашия Ultra All Inclusive пакет по множество различни начини, включително и като посетят детска дискотека с диджеи и аниматори. 

В този своеобразен детски парти клуб за деца между 4 и 12 години, малчуганите могат да слушат любимата си музика, докато намират нови приятели. Часовете за посещение са между 20:00 и 21:00 ч., когато родителите похапват вкусна храна в нашите ресторанти и консумират любимите си питиета. 

Детска площадка

Освен от дискотека в нашия хотел с топъл басейн и детски кът, най-малките могат да се възползват и от атрактивна детска площадка, която е на разположение през целия ден.

Там всяко дете има възможност за физическа активност на открито, което, както знаем, е от изключително значение за тяхното развитие и цялостно здраве.

Можете да сте сигурни, че вашите деца няма да са изложени на какъвто и да е риск, защото катерушките на площадката са напълно обезопасени и съобразени с нуждите на най-малките. Освен това съоръженията са в непосредствена близост до външните ни ресторанти и край басейна, така че да можете да ги наблюдавате по време на игра.

Империал Ресорт - Забавление

Какви други развлечения има за децата в HI Hotels Imperial Resort?

Хотел Империал Резорт е качествен семеен хотел с Ultra All-Inclusive услуга, подходящ за деца,където разнообразието от активности за най-малките е от съществено значение. 

Наша мисия е нито едно дете да не скучае! Поради това сме предвидили различни занимания за подрастващите, за да може всеки родител да релаксира пълноценно, докато малките са ангажирани с игра.

Нашия външен басейн с детска сплаш зона е предназначен за най-палавите любители на водните приключения. Когато не са във водата, децата могат да влязат в ролята на истински детективи, тъй като нашият “Детективски ден” ще постави на изпитание уменията им да разгадават мистерии.

В същото време на редовна база организираме състезателни отборни игри, по време на които децата могат да проявят своя дух и да покажат какво умеят.

За най-сръчните сме предвидили и Арт & Крафт ден, по време на който те могат да демонстрират колко са сръчни, изработвайки гривни, гердани, картички, картини и т.н.

Винаги озвучен с детска глъч е и нашият пиратски ден, по време на който най-малките ни гости получават шанс да влязат в ролята на пирати, предприемайки пътешествие в търсене на заровени тайни съкровища. 

Тук няма място за колебание, защото най-бързият печели!

Империал Ресорт

Закуска, обяд и вечеря

Когато стане време за хранене, малките често хапват бързо и после бързо им доскучава. Не и при нас – на обяд, брънч, следобедна закуска и вечеря, те винаги могат да си поиграят в детския кът на заведението. Зоната е отворена целодневно за всяко едно дете до 12 г. възраст.

Безопасност и надзор

HI Hotels Imperial Resort е не само СПА хотел с детски кът и аниматор. За нас безопасността на любимите ви хора е приоритет. 

В детския ни кът, всяко дете години може да се възползва от услугите на професионални аниматори, които следят за безопасността и забавленията им. Сплаш зоната в детския външен басейн също се наблюдават от спасители, които се грижат както за големи, така и за малки. 

Възрастови групи

В нашия хотел за деца и родители има работещ детски кът, който е подходящ за всички на възраст между 4 и 18 години. Различните зони и активности са пригодени за конкретната възрастова група, за да гарантират едно приятно изживяване за всяко дете. 

С нашата удобна локация в спокойната част на Слънчев бряг и множество активности за малки и големи, хотел Империал Резорт е перфектното място за следващата ви лятна почивка на българското Черноморие. 

Очакваме ви!

Често задавани въпроси

Има ли детски кът в хотел Империал Резорт Слънчев бряг?

Да, хотелът ни има детски кът, както и множество други удобства и активности за най-малките гости.

Има ли детски басейн и водни съоръжения в HI Hotels Imperial Resort?

Да, нашият хотел с детски кът и басейн предлага на най-малките си гости куп забавления както в нашия вътрешен комплекс, така и във водата.

Има ли СПА зона в комплекса с детски кът?

Да, HI Hotels Imperial Resort разполага със СПА център, който е подходящ за възрастни. Това го прави така нар. СПА хотел за деца и големи.