Империал Ресорт - бяло лого

Анимация за деца през целия ден

Анимация за деца през целия ден

Източник на изображението: Unsplash.com

Imperial Resort

Много родители прибягват до търсенето на хотели с анимация за деца, което е напълно обичайно при пътуването с малчугани – наличието на детска анимация означава, че професионалисти могат да се грижат за малките в немалка част от времето. 

Така и самите родители могат да си починат по-качествено, възползвайки се от този тип услуги.

HI Hotels Imperial Resort е един от ултра ол инклузив хотелите в Слънчев бряг, които могат да предложат отличен детски кът с аниматори за най-малките гости. Така децата ще се забавляват непрекъснато, докато родителите се радват на освежаваща напитка или някоя от интересните активности на територията на хотела денем и вечер.

В следващите редове можете да научите повече затова защо HI Hotels Imperial Resort е хотел на морето, подходящ за деца, както и за нашата програма с анимация. Ще се уверите, че на всички деца са осигурени достатъчно възможности за игри и забавления.

Дейности според възрастта на детето

Всяко дете има различни интереси според неговата възраст. Поради това в HI Hotels Imperial Resort могат да бъдат открити добре планирани активности за всяка възраст. Както най-малките, така и по-големите ще имат възможността да се отдадат на игри и приключения, които няма да забравят.

Социални и спортни дейности

Спортът и социалните активности са изключително важни за развитието на всяко дете. Поради това в хотел Империал Резорт ще откриете впечатляващо разнообразие от активности в тази насока. 

Ползи

Спортът допринася за доброто физическо развитие на децата, докато социалните активности им помагат да общуват по-добре и да бъдат по-пълноценни в комуникацията с останалите. Поради това всяка подобна активност на територията на семейния хотел е добре планирана, за да допринесе за добруването на малчуганите и тяхното оптимално развитие.

Водни игри

Игрите във водата са незабравими за всички деца, без значение дали са малки или големи. Всяко дете в хотелския комплекс може да се включи в забавленията, които са планирани в сплаш зоната и детските басейни.

Социални и спортни дейности

Източник на изображението: Pexels.com

Състезания и отборни игри

Малките гости на HI Hotels Imperial Resort могат да заложат и на своя състезателен дух, защото екипът на хотелския комплекс ще ги предизвика с интересни отборни игри. Така е сигурно, че децата няма да скучаят, а напротив – трудно ще забравят времето, прекарано в битка с останалите.

Развлекателни спортни игри

Развлекателните спортни игри са също отличен вариант за забавление за малките гости на хотела, докато мама и татко се радват на своята почивка. Спортът е здраве, а децата могат да тестват своите възможности в една интересна и защитена среда.

Олимпийски ден

Олимпийският ден със състезателни игри е една от специалните инициативи в програмата за деца на HI Hotels Imperial Resort. Тук децата не само ще се забавляват, но и ще научат повече за олимпийския принцип в спорта, където спортсменството и уважението към съперника са водещи ценности.

Детективски ден

Източник на изображението: Unsplash.com

Детски тематични дни и специални събития

Сред най-вълнуващите неща в детската програма на хотелския комплекс са тематичните дни за деца, като например Balloon Fun и Angry Birds. Те представляват по-специален вид изживяване, които обикновено запленяват ума на малчуганите.

Ползи

Тематичният ден за деца в HI Hotels Imperial Resort може да бъде полезен и от образователна гледна точка, тъй като децата ще имат възможност да научат нещо ново и интересно. От темата за българските традиции до вълнуващия свят на пиратите, за най-малките гости няма да бъде скучно.

Детективски ден

Всеизвестен факт е, че децата обичат да влизат в ролята на детективи – да разгадават мистерии и да се превръщат в една по-малка версия на Шерлок Холмс. По време на специалния детективски ден в HI Hotels Imperial Resort, те ще имат точно тази възможност – да демонстрират своя талант и да разгадаят мистерията, поставена пред тях.

Пиратски ден

Вероятно всяко дете мечтае поне за един ден да се превърне и в безстрашен пират, отправил се на приключения в търсене на съкровища. Екипът на хотела е приготвил и подобен тематичен ден за малчуганите, които искат да се видят в една малко по-различна роля от обикновено.

Български (народни) игри и забавления

Важно е децата да не губят връзката си с българските традиции, дори и да живеем в един по-глобален свят. Заради това аниматорите на хотелския комплекс са приготвили типично “нашенски” забавления за деца, сред които народна топка, ластик, дама и други. 

Клубно рали

За състезателите е предвидено и клубното рали на HI Hotels Imperial Resort – вълнуващо състезание, което ще прогони окончателно скуката и ще изпълни децата с адреналин.

Творчески дейности: Изкуства, занаяти и „Направи си сам“

Прекрасно е когато децата създават неща със собствените си ръце. Поради това различните творчески дейности на територията на хотела са перфектен начин за тях да останат ангажирани с нещо полезно и интересно.

Ползи

Придобиването на нови умения и развиване на сръчността са сред основните ползи от творческите дейности за деца в HI Hotels Imperial Resort. Децата ще свикнат да работят с ръцете си, развивайки собствената си креативност.

Гривни, колиета, пощенски картички

Всеки един от малчуганите ще може да подари на мама красива гривна или колие, изработена от самия него. Пощенските картички с послание пък могат да се изпратят на близките хора, които със сигурност ще се зарадват от жеста.

Творчески дейности: Изкуства, занаяти и "Направи си сам"

Източник на изображението: Pexels.com

Рисуване на картини с пясък

Всички свързваме почивката на море с много пясък, като това е напълно обичайно и за децата. Тук те ще имат възможност да изрисуват красиви картини, демонстрирайки уменията си на талантливи художници.

Оцветяване

До определена възраст, децата обожават да рисуват и това е наистина чудесно. В хотела има достатъчно места, като например нашия обособен детски кът, където те могат да рисуват и оцветяват на воля, създавайки следващия си голям шедьовър.

Почивен ден за родителите

Източник на изображението: Unsplash.com

Музика

Не на последно място, внимание заслужават и музикалните активности, с които децата могат да се позабавляват и да потренират своя слух. За целта се предвидени специални игри и дейности с музика, при които забавлението е гарантирано.

Почивен ден за родителите

Най-важното за родителите е, че благодарение на анимацията за деца и всички активности на територията на HI Hotels Imperial Resort, те ще могат да си починат качествено, докато аниматорите се грижат за техните деца. 

Приятно време край басейна или разкрасителна процедура в СПА и Уелнес центъра, мама и татко заслужават това време за себе си.

Често задавани въпроси

Има ли аниматори в хотела, които да се грижат за децата?

Да, на територията на хотела има професионални аниматори, които се грижат за добруването на децата.

Какъв тип активности за деца има в HI Hotels Imperial Resort?

Малките гости на хотела могат да се забавляват с тематични дни, спортни състезания, олимпийски ден, творчески занимания и други.

Вярно ли е, че в хотела има и детска дискотека?

Да, специално за децата се организира детска дискотека, по време на която те могат да се забавляват истински.