Империал Ресорт - бяло лого

Хотел с детски басейн за щастлива и усмихната ваканция

Империал Ресорт

Imperial Resort

Гарантирайте си перфектната семейна почивка и изберете хотел с детски басейн – така ще сте сигурни, че малките ви придружители ще се забавляват пълноценно, докато вие отмаряте под сянката на близките чадъри.

В HI Hotels Imperial Resort ви очакват цели два детски басейна, в които безопасността на малчуганите по време на игрите им във водата е гарантирана.

Добре известно е, че децата обожават преживяванията във вода, а в нашия хотел с вътрешен и външен басейн, те имат възможността да се развихрят и да преживеят незабравими дни в игра и забавление, при това – без да напускат рамките на хотелския комплекс.

Размер на детския басейн и безопасност

Когато става въпрос за малките ни гости – безопасността винаги е на първо място. Нашият детски басейн е с дълбочина позволяваща на децата от 3 до 12 години да се забавляват в безопасни за тях условия и е достатъчно голям за да имат пространство за игри

Екипът на HI Hotels Imperial Resort имплементира и редица мерки за сигурност като:

 • Инструкции – подробни инструкции за ползване на басейна
 • Мерки – забрана за влизане на малки деца без придружител 

Спасител – спасител, който е на разположение през работното време на детските басейни.

За кои възрастови групи е подходящ нашият басейн?

Ние от HI Hotels Imperial Resort разбираме, че различните възрастови групи имат различни нужди, затова и нашите детски басейни са проектирани така, че да предоставят разнообразие за всички малчугани. 

Басейните са подходящи за деца на възраст между 3 и 12 години, като са разделени на зони с различна дълбочина и са предназначени както за най-малките, така и за тийнейджърите. 

За най-малките имаме плитки безопасни зони, в които те могат да се насладят на топлата вода под надзора на родителите си. За по-големите сме предвидили по-дълбоки участъци, в които те могат да усвояват плувни умения, да играят различни игри и да се забавляват с приятели. 

Така всяко дете, независимо от възрастта си, може да намери начин за забавление в нашия семеен хотел с детски кът и басейн.

Империал Ресорт

Забавни игри във водата

Водните игри са една незаменима част от забавлението в хотел Империал Резорт. По-малките ни гости могат да се насладят на разнообразие от активности, както и да се забавляват сами под надзора на спасители и родители. 

Ето и няколко забавни игри, които децата могат да практикуват във водата:

 • Водна топка – играта на водна топка е чудесен начин за забавление. Децата могат да застанат в кръг и да си подават топката, като който изпусне – губи.
 • Състезание с дъски – състезанието с дъски е не само забавление, но и начин за подобряване на плувните умения на децата. Всеки малчуган трябва да вземе по една водна дъска, да се качи отгоре и да гребе. Който първи стигне края на басейна – печели.
 • Състезание за бързина – една от най-обичайните игри във водата е състезание по плуване. Всички деца плуват и първият, достигнал края на басейна, печели!
 • Потъващи топки – идеална игра за тези, които все още не могат да плуват добре. Всяко дете взима топка и се старае да я потопи под водата. Забавлението тук е гарантирано!

Воден волейбол – за по-големите деца водният волейбол е чудесна игра. Това е типичен волейбол, но във водата.

Империал Ресорт - Волейболно игрище

Детски партита на басейна

И най-малките заслужават незабравими партита. Поради това от HI Hotels Imperial Resort редовно организираме детски забави край басейна – едно уникално преживяване за всеки посетител.

Безопасността отново е на първо място, като нашите професионални спасители и инструктори с дългогодишен опит са на линия, за да забавляват и наблюдават децата. Музиката е страхотна, танците не спират, а детският басейн е тематично украсен за партито. 

Детските купони в HI Hotels Imperial Resort не са просто събития, а истински приключения, които малчуганите ще помнят дълго време.

Работно време 

Едно от основните предимства на нашия детски басейн е гъвкавото работно време. Можете да посетите басейна от 10:00 до 12:00 и от 15:00 до 17:00 всеки ден.

Какво има в близост до детския басейн?

В HI Hotels Империал Резорт имаме подходящи забавления не само за деца, но и за родители. В близост до детския басейн ще откриете още редица развлечения за малки и големи.

Ето и какво предлагаме:

 • Забавления за децата – най-малките могат да се насладят на страхотна детска площадка и клуб с аниматори и почти целодневни занимания. След водните забавления, те могат да се включат в тематичен ден, в спортна игра или в детската дискотека на хотела.
 • Забавления за родителите – разбира се, при нас има специални забавления и за родителите. Можете да се насладите на вътрешен басейн, два външни басейна, слънчева тераса и плаж с шезлонги, който се намира на по-малко от 100 метра от комплекса. 
 • Храна и освежаващи напитки – като гости на хотела ни можете да опитате разнообразие от кулинарни изкушения в близост до детския басейн, като освен закуска и вечеря, предлагаме и междинни хранения. Разбира се, има 3 бара, в които по-големите ни гости могат да опитат ексклузивни коктейли и разхлаждащи напитки.

Разполагаме и с игрище за плажен волейбол и тенис, както и амфитеатрална сцена. В хотела и в близост до басейна е и нашата луксозна СПА зона с джакузи, парна баня и сауна. Защо да ходите до Банско, когато СПА хотел с детски басейн ви очаква на брега на морето?

Империал Ризорт - Заведения - Lobby bar Beach

Ползи от плуването за деца

Плуването е не само чудесно забавление за деца, но и изключително полезно за тяхното развитие занимание. Водните уроци с опитни инструктори, от които можете да се възползвате в HI Hotels Imperial Resort Слънчев Бряг, не само ще помогнат на децата ви да усъвършенстват уменията си, но ще им предоставят възможност за развитие.

Физическите ползи включват, но не се ограничават до:

 • По-добър мускулен тонус
 • Насърчаване на правилното развитие на скелетната система
 • Укрепване на сърдечно-съдовата система.

И нека не забравяме – физическата активност във водата не само ще даде шанс на децата да се забавляват, но и да развият координацията на движенията си и баланса.

Но ползите далеч не свършват тук – малчуганите ще могат да развият самостоятелността и самочувствието си, да подобрят социалната интеракция и да се научат как да спазват правила и дисциплина. Плуването в група пък стимулира работата в екип и развива отношенията между децата.

Подарете си незабравима семейна почивка в HI Hotels Imperial Resort – за моменти, изпълнени с детски усмивки! Очакваме ви!

Често задавани въпроси

Има ли детски басейн в HI Hotels Imperial Resort?

Да, хотел Империал Резорт е хотел с детски басейн, подходящ за семейна почивка в Слънчев Бряг.

Ползването на басейн с деца в HI Hotels Imperial Resort безплатно ли е?

Ползването на басейна е напълно безплатно за гостите на нашите хотели.

Безопасни ли са детските басейни в HI Hotels Imperial Resort?

Да, детските басейни в хотелския комплекс са напълно безопасни за най-малките гости.

Басейните в HI Hotels Imperial Resort минерални ли са?

Не, но вътрешният басейн се отоплява през месеците май, юни, септември и октомври.