Империал Ресорт - бяло лого

Фамилна стая, подходяща за вашето семейство

Империал Ресорт - Настаняване - Фамилна стая

Imperial Resort

Резервацията на фамилна стая в HI Hotels Imperial Resort в Слънчев бряг е подходяща за семейства с деца, които искат да се насладят на почивката си и да прекарат качествено време с най-близките си хора. 

Комплексът ни предлага множество различни удобства и перфектната обстановка за семейна ваканция край морето. При нас ви очакват плаж на няколко метра разстояние, външни басейни, множество забавления, СПА център и Ultra All Inclusive пакет – гарантираме ви почивката, за която мечтаете.

Освен анимация (започва от 01.06), забавления и зони за релакс, за вас и вашите деца създадохме и адаптирани фамилни стаи, които да удовлетворят както малките, така и големите.

Какво представлява фамилната стая в хотел Империал Резорт?

Фамилните стаи в HI Hotels Imperial Resort ви предлагат комфортно и уютно настаняване в Слънчев бряг за летните месеци и крилата на сезона.

В тях разполагате с две отделни стандартни стаи, свързани с врата, които предоставят достатъчно пространство и самостоятелност за родителите и децата, но и бърз и лесен достъп за допълнително спокойствие.

Всяка от стаите разполага със собствена баня и с по две единични легла, които могат да бъдат ползвани поотделно или свързани като двойно легло/спалня. От тях лесно се излиза на хубава тераса с изглед към парка, която предлага красива и релаксираща гледка.

За колко души е подходящ този тип стая?

Наличните семейни стаи в HI Hotels Imperial Resort са с капацитет за четирима души и са перфектни за родители с едно или две деца

Разполагаме с общо 21 фамилни стаи и други типове помещения, така че ако сте планирали почивка с приятелски семейства, можете да разчитате на хотел Империал Резорт.

Колко голяма е стаята?

При настаняване във фамилна стая, гостите на хотела получават квадратура от 40 кв.м., която е напълно достатъчна, за да им бъде осигурен комфорт и усещане за уют. Наличието на две единични легла във всяка стая позволява на четиричленно семейство да се наслади на спокойна и приятна почивка.

В коя част на хотела се намират фамилните стаи?

Хотелските семейни стаи са разположени в крилото на комплекса с четири етажа. 

На какви цени са нощувките в този тип помещения?

Системата за резервация на HI Hotels Imperial Resort предлага няколко условия за резервиране на стаи, сред които ранно записване (Early Booking) на преференциални цени, резервация с невъзвръщаема стойност (без възможност за анулиране) и стандартна резервация за нощувка тип Ultra All Inclusive.

Тъй като стойността на нощувките варира според няколко различни фактора, можете да проверите точната стойност след като въведете желаните дати на посещение и брой хора.

Какви удобства са включени в стаята?

Семейните стаи в хотела ни ви предлагат удобството на уединението и личното пространство, от което всяко семейство се нуждае. Освен това разполагате и с неограничена консумация и включени ястия и питиета през целия ден, благодарение на нашата качествена Ultra All Inclusive услуга.

С резервация на фамилна стая, вие получавате:

Разгледайте повече снимки на нашите фамилни стаи

Допълнителна информация

Хотел Империал Резорт предлага чудесни условия за семейства с малки и големи деца. Освен че предлага обособени семейни стаи и фамилни апартаменти, комплексът е разположен в тихата и спокойна част на Слънчев бряг, което ви позволява да останете настрана от шума и да се насладите на пълноценна почивка.

Политика за домашни любимци

Въпреки че разбираме колко важна част от живота ви са домашните ви любимци, за съжаление към момента не предлагаме настаняване за животни.

Политика за анулиране

Клиентите могат да се откажат от резервацията си в HI Hotels Imperial Resort в срок не по-късно от 30 дни преди датата за пристигане или според политиката за анулация, която те са избрали при създаването на резервацията. 

Научете повече за нашите условия за анулиране и възможни неустойки.

Достъпност

Хотелският комплекс в Слънчев бряг е изцяло достъпен за хора със затруднено придвижване. Нашият екип е готов да окаже съдействие във всеки един момент при нужда. 

Често задавани въпроси

Колко хора могат да се настанят в една фамилна стая?

Всяка една фамилна стая позволява настаняването на до 2 възрастни и 2 деца. 

Каква е цената на фамилната стая в HI Hotels Imperial Resort?

Цените при резервация могат да варират според избрания план, дати и брой нощуващи. Посетете нашата формата за резервация или се свържете с екипа ни за допълнителна информация.

Има ли климатици в семейните стаи?

Да, всички отделни помещения в семейните стаи разполагат със собствена климатична система.

Има ли тераса с изглед към морето?

В хотел Империал Резорт можете да резервирате фамилна стая с изглед към парка на комплекса.