Империал Ресорт - бяло лого

Масажи в Слънчев бряг – хотел Империал Резорт

Жена, наслаждаваща се на масаж в хотел Империал Резорт Слънчев бряг

Imperial Resort

Насладете се на пълна релаксация по време на вашата почивка в Слънчев бряг и се възползвайте от предложенията за масажи в СПА център “Александър” в HI Hotels Imperial Resort.

Предлагаме разнообразие от масажи и процедури, които ще ви помогнат да отпуснете тялото си след ден, прекаран на близкия плаж или покрай басейна в хотелския комплекс.

Видове масажи, продължителност и цени

В хотел със СПА център HI Hotels Imperial Resort предлагаме широка гама от процедури и масажни услуги, всяка от които е предназначена да отговори на конкретните нужди и предпочитания на нашите клиенти.

Какви са ползите от масажа?

Масажът предлага множество ползи за физическото и емоционалното ви благополучие. Освен това е чудесен начин да допълните релаксиращия си ден в хотела.

Ето и някои от основните ползи:

  • Отпуска мускулатурата – масажът помага да се отпуснат напрегнатите мускули, намалява болката в тях и улеснява свободното движение при травми.
  • Подобрява кръвообращението – дълбоките масажни движения стимулират кръвоносните съдове, което подобрява циркулацията на кръвта и преноса на кислород в тялото.
  • Намалява стреса и напрежението – масажът има успокояващ ефект върху нервната система.
  • Подобрява гъвкавостта и подвижността – чрез разтягане и стимулация на мускулите и сухожилията, масажът помага за подобряване на гъвкавостта и подвижността на тялото.
  • Подобрява състоянието на кожата – масажът стимулира регенерацията на кожата и ѝ придава по-здрав и озарен вид.
  • Подобрява качеството на съня – масажът води до подобряване на качеството на съня и намаляване на безсънието.
релаксиращи масажи слънчев бряг в хотел Империал Резорт

Как да се подготвите за процедурите?

Ако планирате да се възползвате от предложенията за масаж в хотел Империал Резорт Слънчев бряг, то тогава има няколко неща, които можете да направите предварително.

антицелулитен масаж и СПА процедури в СПА център Александър

Ето ги и тях:

  • Запазете си час предварително планирайте удобно за вас време и запазете своя час в СПА център “Александър” или се свържете с рецепцията на хотела за повече информация.
  • Набавете си достатъчно течности – хидратацията преди и след масаж е изключително важна. Затова съветваме да си гарантирате достатъчен прием на течности преди да се отправите към уелнес центъра.
  • Вземете си освежаващ душ – освежаващият душ преди масаж ще ви помогне да се чувствате по-комфортно и по-отпуснато по време на процедурата.

Настройте се за приятно изживяване – преди да започне масажа, опитайте се да освободите ума си от стреса и напрежението и да се отпуснете максимално за предстоящата процедура.

Често задавани въпроси

Какъв е оптималният период за масаж?

Оптималният период за масаж може да варира в зависимост от предпочитанията и типа масаж. Обикновено 45-60 минути е достатъчно време.

Колко често трябва да ходя на масаж?

За поддръжка на общото здравословно състояние един масаж на месец може да е достатъчен, но за специфични проблеми или цели може да се наложи по-често посещение при специалист.

Мога ли да избера конкретен тип масаж в хотелския комплекс?

Да, предлагаме разнообразие от масажни техники и терапии. От класически релаксиращ масаж до специализирани процедури като антицелулитен масаж и рефлексология, нашия СПА център предлага по нещо за всеки.

ароматерапия масаж в хотел в слънчев бряг