Империал Ресорт - бяло лого

Вдигнете наздравица в нашия ирландски пъб

вход на ирландски пъб John Smith в хотел Империал Резорт Слънчев бряг

Imperial Resort

Ако вече сте резервирали мястото си в най-добрия комплекс в Слънчев бряг – HI Hotels Imperial Resort, то най-вероятно сте информирани, че на гостите на комплекса, се предлага невероятната възможност да посетят нашия хотелски ирландски пъб.

“John Smith”: Ирландски пъб и грил хаус

Irish pub “John Smith” е единствения по рода си автентичен ирландски пъб на територията на курорта. 

Ирландските пъбове и барове се характеризират с уникалната си култура, която се основава върху спокойната, непринудена и приятелска атмосфера, уюта и вкусната храна, както и пенливата наливна бира.

Обстановката в пъба ще ви накара да се почувствате като участник в някой от любимите си филми. Ще ви предразположи към забавление и истински приятна почивка в компанията на приятелите, семейството и любимите ви хора.

Менюто ни е богато и разнообразно и предлага различни специалитети, както и, разбира се – богато разнообразие от наливна и бутилирана местна и вносна бира.

Пиво за всеки вкус

Бирата е най-старата и най-консумираната алкохолна напитка и като такава заслужава да ѝ се отдели специално внимание.

Ирландският пъб на HI Hotels Imperial Resort е място, на което бирата е на почит и затова “John Smith” предлага на гостите си разнообразна селекция от бутилирана и наливна бира.

Храната е типична за ирландски пъб – предложенията са автентични за заведение, ориентирано основно към напитките. Насладете се на вкусно и разнообразно меню, в което ще намерите нещо подходящо, независимо каква бира изберете за деня. John Smith не отстъпва по качество и пред останалите ни ресторанти в комплекса.

Салати, картофки, грил и скара, бургери и дори десерти – в “John Smith” можете не само да се насладите на огромно количество от напитки, но и да зарадвате сетивата си с невероятно вкусна и качествено приготвена храна.

Богата селекция от уиски

Уискито не е просто питие, то е символ. Символ на топлина, качество, забавление и спомени.

Ценителите на уискито приемат консумацията му като специален момент, ритуал, преживяване за сетивата.

В Ирландски пъб “John Smith” сме приготвили на ценителите на уискито истинска наслада за сетивата с нашата богата и разнообразна селекция от различни видове вносно и местно уиски.

Спортни игри и мачове

Ако сте фенове на мачовете и спортните игри и искате да седнете с приятели и да се наслаждавате на играта, докато отпивате от висококачествена бира или уиски, Ирландски пъб “Джон Смит” е вашето място.

селекция от наливна и бутилирана бира и уиски в бара на Irish Pub John Smith

Тук се излъчват най-интересните игри и мачове специално за клиентите на ирландския пъб. Незабравимите моменти и истинското забавление са гарантирани!

Караоке вечери

В “Джон Смит” се провеждат най-забавните и интересни шоу програми, организирани от хотел Imperial Resort Слънчев бряг за доброто прекарване на гостите.

Караоке вечерите са едно от забавленията, които оставят любим спомен за всички посетители.

Не пропускайте да се забавлявате и да изпеете любимите си песни, а аплодисментите и искрените щастливи емоции няма как да ви подминат.

външна тераса в пъб и грил хаус в комплекс Империал Резорт

Развлечения на живо

При нас гостуват и много изпълнители и банди, които се грижат за настроението на посетителите с жива музика и прекрасни мелодии.

“Джон Смит” е заведение на свободна консумация, към HI Hotels Imperial Resort и не е включено в ол инклузив и ултра ол инклузив пакетите на посетителите на комплекса, но е едно от местата, които трябва да посетите.

Работно време

Ирландски пъб и грил хаус “Джон Смит” е с работно време от 10:00 до 23:00.

Капацитет и събития

В “Джон Смит” се организират различни събития за клиентите на заведението и посетителите на комплекса. Обърнете се към служителите на рецепция или се обадете на посочените телефони за връзка с хотела, за да отправите конкретно запитване.

Често задавани въпроси

Има ли ирландски пъб в Слънчев бряг?

Да, ако търсите автентично изживяване в Слънчев бряг, разчитайте на ирландски пъб “John Smith”, част от комплекса на хотел Империал Резорт.

Предлагат ли се безалкохолни напитки в “Джон Смит”?

В “Джон Смит” ще откриете не само висококачествени бира и уиски, но и много голямо разнообразие от всякакви други видове алкохолни и безалкохолни напитки.

Далеч ли е от комплекса на Империал ризорт ирландският пъб “Джон Смит”?

“Джон Смит” се намира в комплекс Империал ризорт и е неразделна част от комплекса.