Империал Ресорт - бяло лого

Пул бар Sands за още по-голяма свежест край басейна

две жени похапват в басейна край пул бара

Imperial Resort

Ако вече сте направили най-добрият избор и сте резервирали почивката си в HI Hotels Imperial Resort, то сигурно се питате с какви заведения в Слънчев бряг комплексът разполага, какви развлечения се предлагат за почиващите край басейна и с какво можете да запълвате времето си, когато не сте във водата.

Едно от най-добрите предложения, които можем да ви дадем, е да прекарате незабравимо и споделено време в прохладната атмосфера на нашият пул бар “Сандс”.

Лоби бар и пул бар “Сандс”

Лоби-пул бар “Сандс” е един от нашите барове в Слънчев бряг, който се намира във второто лоби на хотела. Достъпът до него е лесен и бърз, както за гостите ни, които прекарват времето си край басейните, така и за онези от вас, които са избрали прохладата и спокойствието на градината на комплекса.

В “Сандс” ще откриете една наистина фантастична атмосфера и изкусно приготвени вкусни коктейли и освежаващи напитки.

Освежаващо изживяване край басейна

Когато прекарваме времето си на плажа или край басейна, е изключително важно да не забравяме хидратацията, защото тя е също толкова важна, колкото използването на слънцезащита и умереното излагане на слънце.

В хотел Империал Резорт приемаме безопасността и спокойствието ви за наш най-висок приоритет и сме ви подготвили места край басейните като Лоби-пул бар “Сандс”, където да можете спокойно да се насладите на освежаваща напитка, да се хидратирате и да се пренесете в прохладна обстановка.

коктейли в пул бара до басейна

Източник на изображението: Freepik

Удобство в градината или лобито

В Лоби и пул бар – Слънчев бряг – “Сандс”, част от HI Hotels Империал Резорт, ще откриете спокойствие и прохлада в горещините.

Може да се настаните удобно в приятната атмосфера, която барът предлага и да се насладите на коктейл, докато почивате с вашето семейство и приятели или се наслаждавате на вашата собствена компания.

Ако пък искате да се раздвижите, но сте приключили с водните забавления за деня, можете да се разходите в красивата ни и прохладна градина, която се намира в непосредствена близост до пул бара.

В нея ще откриете красиви и тихи кътчета и прекрасно място, на което да се разтъпчете и да изразходите малко енергия, преди отново да сте влезли във водата.

Избор на топли и студени напитки

различни коктейли, наредени до басейна

Източник на изображението: Freepik

В лоби-пул бар “Сандс” ще откриете богат избор от топли и студени напитки. Наред с това можем да ви приготвим ароматно кафе и чай, както и разнообразни алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.

Алкохолни и безалкохолни опции

В лоби и пул бар “Сандс” се предлагат различни видове напитки, подхпдящи за всеки вкус.

Не пропускаме да предложим нещо интересно и на най-малките ни посетители. За тях предлагаме шарени безалкохолни коктейли, които знаем, че обожават и на които се наслаждават измежду различните игри край басейна.

Можете да изберете между газирани и негазирани, алкохолни и безалкохолни вкусни и качествено презентирани и приготвени освежаващи напитки и коктейли.

Работно време

В уютната, свежа и прохладна атмосфера на лоби бара можете да се възползвате от вкусните освежаващи предложения, приготвени от усмихнатите ни и опитни бармани, като работното време е в часовете от 11:00 до 23:00 часа всеки ден.

Семейство с деца се наслаждава на напитки край басейна

Капацитет на пул бара, места и събития

Забавления и освежаващи напитки край басейна

Източник на изображението: Freepik

Лоби и пул бар “Сандс” е перфектното място за партита край басейна, където можете да се забавлявате с най-близките си хора и с приятелите си, докато се наслаждавате на разнообразието от вкусни коктейли и безалкохолни напитки.

Ако се интересувате от организиране на събитие за вас или ваши близки в Лоби и пул бар “Сандс” можем да ви съдействаме.

Свържете се с нас на посочените в сайта на комплекса телефони или попитайте служителите на рецепция за повече информация.

Често задавани въпроси

Има ли напитки, подходящи за деца в лоби бар “Сандс”?

В “Сандс” се предлагат безалкохолни, шарени коктейли, които са любими на децата.

Предлага ли се храна в Лоби и Пул бар “Сандс”?

В лоби и пул бар “Сандс” не се предлага храна, но на няколко метра от него се намират останалите заведения към хотела Империал Резорт, където можете да намерите различни и вкусни предложения.

Включена ли е консумацията на лоби бар “Сандс” в ол инклузив цената на пакета?

Да, консумацията в лоби бар “Сандс” е изцяло безплатна и достъпна да гостите на хотела, с пакети ол инклузив и ултра ол инклузив.