Империал Ресорт - бяло лого

Премиум азиатска кухня в Слънчев бряг – Sakura

дизайн, илюстриращ ръка, която държи суши с клечки

Imperial Resort

Ресторант “Сакура” е част от  HI Hotels Imperial Resort.  Той предлага на гостите ни вкусно, разнообразно и запомнящо се пътешествие за сетивата.

Вечерята в ресторанта е а-ла-карт, а обстановката пренася посетителите в далечна Азия с типичните цветове, мебели и обзавеждане на екзотичната страна, пренесени при нас. Всичко това го прави едно от най-добрите ни предложения за заведения в Слънчев бряг.

Sakura – нашият кулинарен шедьовър 

В “Сакура” ще усетите неповторемата атмосфера на Азия, а специалитетите, приготвени от нашите професионални шеф-готвачи, няма да ви оставят безразлични.

Кулинарните ни изкушения включват традиционни ястия, предястия, супи и десерти от азиатската кухня, приготвени по оригинални азиатски рецепти с професионализъм и качество на продуктите.

“Сакура” е един от любимите ресторанти в Слънчев бряг на гостите ни, именно заради красивата и екзотична атмосфера, вкусна и разнообразна, качествена храна и страхотното обслужване.

За нас е истинско удоволствие да виждаме усмивките на гостите си, докато се наслаждават на обстановката и храната на ресторанта и точно затова се грижим предложенията ни винаги да са разнообразни, вкусни и на високо ниво.

анимирана илюзтрация на азиатски ресторант

Източник на изображението: Freepik

Опитайте разнообразни и автентични азиатски ястия

Азиатската кухня е известна с богатото си разнообразие от използвани подправки при приготвянето на ястията, специфичните, леки вкусове и свежестта на съставките.

В “Сакура” смело можем да твърдим, че сме успели да интегрираме техниките на приготвяне и да достигнем до автентичността на вкусовете на традиционната азиатска кухня и с това успяваме да зарадваме истински посетителите си и да им подарим неповторимо изживяване.

илюстрация на вечеря за двама в азиатски рестораннт

Източник на изображението: Freepik

Майсторски суши творения

Сушито е традиционно азиатско ястие, приготвено със специален ориз, соев сос и водорасли, което напоследък се превърна в истински хит в менютата на много ресторанти по света и у нас.

Не всички обаче успяват да пресъздадат оригиналната китайска рецепта за суши.

В “Сакура” предлагаме на гостите си не само класическо суши, а и други видове, които са специалитети, приготвени така, че да отговарят на различните вкусове, но без да губят оригиналната азиатска нотка на екзотика, даваща наслада за сетивата.

азиатски ресторант сервитьор обслужва клиент

Източник на изображението: Freepik

Специални предложения

Когато става въпрос за азиатска кухня, гарантираме че в Слънчев бряг няма да намерите по-добро място от ресторант “Сакура”.

Като част от хотел Империал Резорт, на разположение на гостите е богата селекция от разнообразни и вкусни специалитети, приготвени от опитните ни шеф-готвачи.

Можете да се насладите на разнообразие от вкусове и усещания – от традиционни предложения като суши и супа “Мисо” до изискани и подбрани, специални рецепти и домашно приготвени десерти.

илюстрация на кухня в ресторант- приготвяне на азиатска кухня

Източник на изображението: Freepik

Селекция от напитки

Богатата ни селекция от местни и вносни вина и алкохолни напитки, както и традиционни азиатски напитки, ще се погрижи истински да се отпуснете и да се насладите още по-пълноценно и качествено на храната си.

Разнообразието от вкусовете, предлагани в “Сакура”, няма да ви остави безразлични и ще направи времето прекарано в ресторанта незабравимо и изпълнено с усмивки, щастие и приятни моменти.

илюстрация на минималистичен азиатски декор в ресторант

Източник на изображението: Freepik

Минималистичен азиатски декор

В ресторант “Сакура” част от  HI Hotels Империал Резорт ще се почувствате, сякаш сте се пренесли в друг свят.

Обстановката ви кара да усетите атмосферата на Азия още с прекрачването на прага на ресторанта.

Цветовете, нюансите, мебелите, цялостното обзавеждане и декор на ресторанта са специално създадени, за да се потопите не само във вкусовете и ароматите на Азия, но и в цялостната ѝ атмосфера.

Всичко в ресторанта е внимателно подбрано и всеки детайл е взет под внимание, така че гостите на ресторанта да се почувстват като част от една далечна и различна култура.

Работно време

Като останалите ресторанти, така и “Сакура” е с определено работно време. Ако искате да се потопите в азиатската кухня по време на вашия престой, можете да си организирате вечеря във всеки един от дните между 18:00 и 22:00 часа. Очакваме ви!

Капацитет, настаняване и събития

В ресторант “Сакура” можем да организираме както за вас, така и за близките ви различни партита и събития.

Капацитетът на ресторанта е 60 места.

От конференции и семинари до тийм билдинг игри и партита с и без диджей, в “Сакура” можете да изживеете забавни и незабравими моменти.

Свържете се с нас или попитайте на място за повече информация и организация.

илюстрация на готвач на азиатски ястия

Често задавани въпроси

Къде в Слънчев бряг мога да опитам традиционна азиатска кухня?

В ресторант “Сакура” – Слънчев бряг, част от HI Hotels Imperial Resort, можете да опитате вкусна и разнообразна, автентична азиатска кухня.

Има ли тераса в “Сакура”?

Да, в ресторант “Сакура” имате избор да се настаните както вътре, така и наоткрито.

Предлагат ли се традиционни азиатски десерти в “Сакура”?

В “Сакура” ще откриете разнообразие от вкусни и домашно приготвени, традиционни азиатски десерти.