Империал Ресорт - бяло лого

Питиета от класа в коктейл бар в Слънчев бряг

коктейли

Imperial Resort

Ако сте резервирали почивката си в най-добрия комплекс в Слънчев бряг – HI Hotels Imperial Resort, то най-вероятно вече знаете, че всичко, от което ще имате нужда, ще бъде на точно една ръка разстояние от вас.

Усмихнатият и приветлив персонал, високото качество на обслужване, уютната и красива обстановка и безбройните забавления са само малко част от приятните изненади, които ви очакват.

В хотел Империал Резорт сме приготвили на гостите си перфектните места за почивка, релакс и забавление. Неслучайно разполагаме с няколко заведения в Слънчев бряг. Едно от любимите ми места, които ви представяме, е коктейл бар “Ла Пиазза”, което е и перлата в короната ни.

“La Piazza” – на разположение денем и нощем

Коктейл бар “Ла Пиазза” е на разположение на гостите ни от сутрин до вечер. По което и време да решите, че имате нужда от освежаване, вкусно приготвена напитка и качествено прекарано време с любимите ви хора  са осигурени. Коктейл бар “Ла Пиазза” ще се погрижи за вашия комфорт.

Високото ниво на обслужване от нашите опитни и приветливи бармани, както и алкохолните и безалкохолни предложения и изкушения, няма да ви оставят равнодушни и ще ви предразположат да се насладите на атмосферата, за да създадете красиви спомени.

барман сервира коктейл

Коктейлно изживяване на открито

Коктейл бар “Ла Пиазза” се намира в прохладната, широка и красива градина на комплекса.

Локацията му е перфектна за релаксация и качествена активна почивка, както през деня, така и нощем.

Можете да се насладите на тихи и спокойни разговори с най-любимите си хора, на качествено прекарано време със семейството си и дори на забавления с бордови игри, докато се наслаждавате на вкусна напитка, докато прохладният летен бриз гали кожата ви.

Игри в свободното време

Коктейл бар “Ла Пиазза” е един от най-спокойните и любими барове на плажа в Слънчев бряг на туристите. Заради простора и приятната си атмосфера, не спира да привлича посетители.

Ако се наслаждавате на спокойствието и релакса в коктейл бара, но искате и да се позабавлявате, можете да играете с близките си на карти, табла, шах и на всяка друга игра, която ви харесва.

Атмосферата е перфектна за целта, а смехът и забавлението са гарантирани.

Докато играете, насладете се на специалната ни селекция от вкусно приготвени коктейли за още повече усмивки и приятно настроение.

Не забравяйте да запечатате веселите моменти със снимки.

барман приготвя коктейл

Източник на изображението: Freepik

Непосредствена близост до амфитеатъра

Коктейл бар “Ла Пиазза” се намира в непосредствена близост до амфитеатъра на комплекса, където се провеждат специалните ни програми, игри и анимации.

Ако изберете бара за локация, на която да прекарате част от свободното си време, не пропускайте да се насладите на шоу програмите и представленията.

Повече информация за програмите и събитията, организирани от  HI Hotels Империал Резорт, както и за дните и часовете, в които се провеждат, можете да откриете на нашата страница или да попитате на рецепция.

шарени коктейли осветени с лед светлина

Източник на изображението: Freepik

Стилен градски декор

Обстановката на Коктейл Бар “Ла Пиазза” част от HI Hotels Imperial Resort е в стил, който ви предразполага към активна почивка и забавления.

Удобството, комфорта и перфектно прекараното време са гарантирани в свежата, прохладна и приятна атмосфера.

Без значение дали имате нужда от малко време сами със себе си или предпочитате да се насладите на компанията на най-близките си, дали искате да изпиете чаша ароматно кафе или да прекарате няколко часа с приятели, наслаждавайки се на вкусни и майсторски приготвени напитки – коктейл бар “Ла Пиазза” е точното място за целта.

барман налива коктейл в стъклена чаша

Работно време

Работното време на Бар “Ла Пиазза” е всеки ден от 10:00 до 23:00 часа.

В работните часове на бара можете да се насладите на професионално обслужване, висококачествени вносни и местни, алкохолни и безалкохолни напитки, както и на освежаващи напитки, кафе или чай.

Спокойствието, усмивките и качествено прекараното време с най-близките ви са приоритет за нас, затова ви съветваме да не пропускате да посетите “Ла Пиазза”.

Капацитет на бара, места и събития

Бар “Ла Пиазза” може да ви съдейства в организирането, кетъринга и провеждането на всякакви събития.

Атмосферата и обстановката позволяват богато разнообразие от празници, които може да отпразнувате при нас.

За повече информация и организация, обърнете се към служителите на рецепция или се обадете на посочените в сайта на HI Hotels Imperial Resort телефони.

Често Задавани Въпроси

Подходящо място ли е Бар “Ла Пиазза” за игри с децата след плажа?

Бар “Ла Пиазза” предлага възможност за различни забавления за вас и най-близките ви. Семействата с деца се наслаждават изключително много на приятната и спокойна атмосфера.

Предлагат ли се безалкохолни коктейли в бар “Ла Пиазза”?

“Ла Пиазза” разполага с богато меню от алкохолни и безалкохолни коктейли, както и много други напитки. 

За каква възраст е подходящ Бар “Ла Пиаза”?

“Ла Пиаза” е подходящ за посещение от деца и възрастни, а амфитеатърът до бара се грижи за забавлението на всички възрасти.