Империал Ресорт - бяло лого

Освежете се в нашия лоби бар “Beach”

илюстрация на лоби бар в луксозен хотел

Imperial Resort

Ние от HI Hotel Imperial Resort вярваме, че гостите на комплекса трябва да разполагат с всичко необходимо за активна и изпълнена с красиви моменти почивка.

Поради тази причина, HI Hotel Imperial Resort ви предлага разнообразие от активности, забавления и топ заведения в Слънчев бряг, на които можете да се отпуснете и да се насладите на спокойствие и добре прекарано време.

В тази връзка ви представяме един от нашите барове в Слънчев бряг, намиращ се на територията на комплекса. Добре дошли в лоби бар “Бийч”.

Добре дошли в лоби бар “Бийч”

Лоби бар “Бийч” е разположен в основната сграда на комплекса и посреща гостите с изтънчен стил, приветлив и уютен дизайн и усмихнат и компетентен персонал.

Лоби барът е специално създаден за почивка на гостите на комплекса, когато търсят прохладно място, на което могат да почетат любима книга, да се насладят на компанията на близките и приятелите си или да се забавляват.

илюстрация на лоби бар с наргилета

Централно и удобно място

Разположението на лоби бар “Бийч” е такова, че няма как да го пропуснете. Намира се в централната част на комплекса, на първия етаж, и е в непосредствена близост до рецепция.

Лоби бар “Бийч” е перфектното място, на което можете да си уговорите среща с приятели, да се насладите на вкусен коктейл преди да се отправите към стаята си или на чаша сутрешно  кафе преди да излезете навън.

Спокойна атмосфера

Лоби барът “Бийч” е място за релаксация, докато се наслаждавате на професионално приготвен коктейл или питие. Това е и мястото, където ще проведете важните си бизнес срещи или задушевните разговори с близки и семейство.

Със сигурност тук можете да създадете незабравими и щастливи спомени и да намерите място, където да релаксирате, да се забавлявате и да опитате различни освежаващи  и ободряващи напитки.

Спокойната и приятна атмосфера прави времето прекарано в лоби бара запомнящо се и изпълнено с приятни моменти.

илюстрация на лоби бар с билярдни маси и игри

Източник на изображението: Freepik

Билярдна маса

В HI Hotel Империал Резорт осигуряваме всички удобства и забавления на посетителите си, затова ви гарантираме, че нищо няма да ви липсва по време на престоя ви при нас.

В лоби бар “Бийч” сме ви приготвили приятна, отпускаща и предразполагаща атмосфера, но сме предвидили и занимания, ако имате нужда да се раздвижите и забавлявате.

Билярдната зала, която се намира в лоби бара, ще гарантира забавни моменти, докато се наслаждавате на нашето меню от вкусни коктейли, питие или освежаващи напитки.

Докато чакате приятелите, семейството или бизнес партньорите си на лоби бара, защо не изиграете една игра на билярдната ни маса?

илюстрация на рецепция до лоби бар в луксозен хотел

Работно време

Всеки ден от 11:00 до 23:00 часа гостите на хотел Империал Резорт могат да опитат коктейли, питиета и освежаващи напитки, предлагани от лоби бар “Бийч”.

Тук можете да се насладите неповторима атмосфера, запомнящи се вкусове и качествено прекарано време в добра компания.

Очакваме ви!

Капацитет на лоби бара, места и събития

Лоби барът е мястото, където можем да ви съдействаме да организирате различни събития като рожден ден, бизнес среща и много други.

Обърнете се към служителите на рецепция за информация и съдействие, както и се обадете на посочените телефони в сайта на HI Hotels Imperial Resort.

При нас комфортната ви почивка, висококачественото обслужване и запомнящите се моменти са гарантирани.

Често задавани въпроси

Напитките, предлагани в лоби бар “Бийч” включени ли са в ол инклузив пакета?

Да. Консумацията на продуктите от менюто на лоби бар “Бийч” е абсолютно безплатна за гостите на комплекса с пакети ол инклузив и ултра ол инклузив.

С колко лоби бара разполага HI Hotel Imperial Resort?

HI Hotel Imperial Resort разполага с два лоби бара – “Бийч” и “Сандс”.

Предлага ли се алкохол в лоби бар “Бийч”?

В лоби бар “Бийч” можете да се насладите на богато разнообразие от висококачествени алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли.