Империал Ресорт - бяло лого

Хранене на първи ред с шоу кукинг- Casablanca

обслужващ персонал в ресторант

Imperial Resort

Когато избирате подходящо място за почивката си, едно от първите неща, които трябва да предвидите, е храната, предлагана от комплекса.

В HI Hotels Imperial Resort сме се погрижили гостите ни да имат достъп до разнообразна, вкусна, изкусно приготвена храна с най-високо качество на използваните продукти.

В четирите ни ресторанта в Слънчев бряг, ще откриете изкушения, подходящи за всеки вкус. 

Ако сте ценители на богатото разнообразие, галещите сетивата презентации и вкусове и уютната и предразполагаща атмосфера – насладете им се в ресторант “Казабланка”

Casablanca: 4 звездно хранене

Ресторант “Казабланка” е едно от нашите заведения в Слънчев бряг, което предлага на посетителите си 4 звездно изживяване в приятна обстановка.

Вкусните и разнообразни предложения в менюто ни няма да оставят безразлични дори най-капризните посетители, а тематичните вечери и програми, ще осигурят перфектно прекараното време на гостите ни и красивите спомени от посещението.

Опитните ни, приветливи и усмихнати сервитьори, ще се погрижат за удобството, комфорта и спокойствието ви, а професионалистите в кухнята – за незабравимото удоволствие, което ще изпитате, докато опитвате качествената, вкусна и красиво презентирана храна.

Вечеря с прекрасна гледка

Терасата на “Казабланка” разполага със 160 места за настаняване и предоставя на посетителите красива и запомняща се панорама.

Докато се наслаждавате на прохладния, летен бриз и великолепното обслужване, гледката към защитените от Юнеско пясъчни дюни и басейните на комплекса, както и безкрайното, осеяно със звезди нощно небе, ще изпълнят преживяването ви с магически моменти и едно истинско удоволствие.

ресторант

Източник на изображението: Freepik

Тематични вечери

В ресторант “Casablanca” можете да се насладите и на специалните ни тематични вечери.

Те се провеждат 4 пъти седмично и са:

  • Българска вечер – вечер, в която се предлагат вкусно приготвени национални, български ястия, сервирани и презентирани с внимание към детайла;
  • Гръцка – с тематични и знакови специалитети от гръцката кухня;
  • Италианска – вкусни и качествено приготвени изкушения от италианската кухня, внимателно подбрани и сервирани с професионализъм и присъщата италианска елегантност;
  • Гала вечер – изискани, вкусове и разнообразни ястия от световната кухня, поднесени по красив и запомнящ се начин.

Гостите със сигурност ще запомнят всяка една от тематичните вечери и ще бъдат очаровани от вкусните и креативни предложения на нашите шеф-готвачи.

Детско меню

За най-малките посетители на HI Hotels Империал Резорт, чието приятно и запомнящо се прекарване е най-важно за нас, сме подготвили специално селектирани продукти, съобразени с нуждите и предпочитанията им и събрани в детското меню на “Казабланка”

Обещаваме ви, че малките ще бъдат не просто очаровани, а истински щастливи от специалното отношение, вкусната, питателна и разнообразна храна и атрактивния начин на поднасяне.

Детски кът

Разбира се, детското меню не е единствения начин, по който радваме малките си посетители.

За тях сме обособили специален детски кът, където могат да се нахранят спокойно, да се социализират с други деца, да се насладят на типично детска атмосфера и да се почувстват като най-специалните гости на комплекса, каквито всъщност са.

Ресторант
Маса в ресторант

Шоу кукинг на терасата

Show cooking е сравнително нова, но набираща все по-голяма популярност услуга, която се състои в това приготвянето на храната да става пред очите на гостите.

В ресторант “Казабланка” можете да се насладите на шоу кукинг на високо ниво, изпълнен от шеф-готвачите ни на терасата на ресторанта.

Сутрините пред вас ще бъдат приготвени различни закуски, като палачинки и омлети, а вечер- морски специалитети и салати и то по-атрактивен и запомнящ се начин.

Салатен бар изпълнен със свежест

В “Казабланка” ще откриете салатен бар, отрупан с богато разнообразие от вкусни, свежи салати, приготвени и презентирани с внимание към детайла и способни да задоволят и най-претенциозните вкусови рецептори.

Свежите и вкусни салати на “Казабланка” заслужават вниманието ви и ви съветваме да не подминавате възможността да им се насладите.

Сладки изкушения

Ако сте от хората, които обичат да похапват сладко, то ще ви зарадваме с това, че в HI Hotel Imperial Resort разполагаме с едни от най-добрите майстори-сладкари на българското Черноморие.

Висококачествените продукти и професионалната прецизност при приготвянето на десертите ни ще ви осигури незабравима наслада на сетивата, а блаженството изписано на лицето ви, когато опитате сладките ни изкушения, е гарантирано.

Работно време

Всеки от ресторантите, разположени в хотел Империал Резорт, е със собствено работно време, което е съобразено според спецификата на кухнята на дадения ресторант. Това се отнася и за “Казабланка”. Ресторантът приема посетители всеки ден от 07:30 до 23:00 часа. Заповядайте, за да се насладите на качествената храна по подобаващ начин.

Капацитет на ресторанта, места и събития

Ресторант “Казабланка” разполага със 140 места в залата на ресторанта и 160 места на терасата.

Общият капацитет на “Казабланка” е 300 места, неслучайно е предпочитан от гостите на комплекса за отпразнуване на техните специални поводи и събития.

За резервации, организация и повече информация можете да се обадите на посочените телефони в сайта на хотел Империал Резорт или да попитате на място на рецепция.

Често задавани въпроси

Ресторант “Казабланка” подходящ ли е за семейни посещения?

Ресторантът е напълно подходящ за семейства. В “Казабланка” ще откриете качествено обслужване, уютна и спокойна атмосфера всички посетители и компании, както и семейства с бебета и малки деца.

Красива ли е гледката от терасата на “Казабланка”

Без значение дали посещавате ресторанта през ранните часове на деня или за вечеря, гледката, откриваща се от терасата, няма да ви остави безразлични.

В какъв стил е обзаведен ресторанта?

Обзавеждането на “Казабланка” е в средиземноморски стил, а меките материи и дизайни внасят уют и топлина в цялостната атмосфера.