Империал Ресорт - бяло лого

Брънч и късна закуска за плажуващи в Слънчев бряг ”La Piazza”

илюстрация на брънч

Imperial Resort

Ние от  HI Hotels Imperial Resort се грижим за гостите си и за това всички техни нужди да бъдат задоволени и нищо да не им липсва по време на посещението им при нас.

Затова сме предвидили разнообразие от ресторанти  в Слънчев бряг, в които можете да се нахраните и да релаксирате спокойно и в приятна обстановка.

Когато използвате пакет ол инклузив или ултра ол инклузив при нас, закуската, обядът и вечерята са в определени часове. Ако сте от гостите, които обичат да си поспиват обаче, в повечето случаи, когато отсядате някъде, трябва да избирате между това да пропуснете закуската или да се наспите.

Но подобна дилема при нас, разбира се, че е напълно изключена!

Предвидили сме място, на което можете да се насладите на вкусна и разнообразна алтернативна закуска и brunch.

Снек-бар La Piazza: Алтернативен вариант за хранене

илюстрация на палачинки, поръсени с плодове и мед

Източник на изображението: Freepik

Снек-барът “Ла Пиазза”, който е част от хотела Империал Резорт и неговите заведения в Слънчев бряг, предлага на гостите си, алтернативни закуска, обяд и междинни хранения.

Тук можете да се отпуснете и да релаксирате в приятната и предразполагаща атмосфера и да се насладите на вкусни, разнообразни и висококачествени храни и напитки.

Без значение дали почивате със семейство, с приятели, сами или сте на бизнес пътуване, в снек – бар “Ла Пиазза” ще прекарате страхотно времето си под прохладната сянка на чадърите.

Възможност за късна закуска и брънч

Брънч е дума, която съчетава в себе си английските думи “breakfast” – закуска и ”lunch” – обяд, и в най-общия си смисъл се приема като нещо средно между двете. Или казано по друг начин – късна закуска или ранен обяд. За брънч се приема междинното хранене между часовете за закуска и вечеря.

В богатото меню на  снек-бар “Ла Пиазза” ще откриете наистина вкусна храна.

Яйца Бенедикт с бекон и домати и вкусен сос, палачинки, бургери, или чай и кафе, на които се наслаждавате докато седите удобно в прохладния снек-бар “Ла Пиазза” и се радвате на хубавото време преди обяд. 

Не звучи зле, нали?

И това е само малък пример за перфектно прекараната почивка, която ще имате при нас.

илюстрация на късна закуска със сандвич, омлет, пържени картофки и бекон и напитка
илюстрация на десерти и горещ шоколад като закуска

Мечтата на плажуващите

HI Hotels Империал Резорт разполага с няколко басейна, а в непосредствена близост до тях се намира и “Ла Пиазза”. Наред с това плажът е на няколко крачки от хотела.

Без значение дали сте се отдали на активна почивка и излежаване на плажа, или се наслаждавате на водни забавления край басейните ни, храната и хидратацията са важни и ще имате нужда от тях.

Точно в тези моменти, в “Ла Пиазза” ще откриете освежаващи и ободрителни напитки, както и вкусни и разнообразни кулинарни предложения.

В снек бара се предлагат професионално приготвени основни ястия от италианската традиционна кухня, фаст фууд предложения, класически български ястия, скара, различни десерти като гофрети, палачинки, понички и сладолед и голямо разнообразие от напитки.

Бар за напитки през целия ден

През целия ден гостите на комплекса имат неограничен достъп до бара за напитки на “La Piazza”.

Тук ще откриете огромно разнообразие от вкусни, изкусно приготвени коктейли, освежаващи алкохолни, както и безалкохолни напитки и тонизиращи и ободряващи напитки.

Можете да се възползвате от неограничена консумация и да опитате от всички предложения на снек-бар “Ла Пиазза”.

илюстрация на вкусен брънч с яйца, бекон, филийки и кафе

Източник на изображението: Freepik

Работно време

Гостите на HI Hotels Imperial Resort  могат да се насладят на невероятното качество на вкусната и разнообразна храна, приготвяна от снек-бара всеки ден в часовете от 10:00 до 12:00.

Неограничената консумациа на освежаващи и ободряващи напитки започва в 10:00 и приключва в 24:00.

илюзстрация на разнообразни закуски като кафе, кроасан, палачинки, омлет и други

Източник на изображението: Freepik

Капацитет на снек-бара, места и събития

Снек-бар “La Piazza” разполага с достатъчен капацитет за посрещане и настаняване на всички гости, които искат да се възползват от услугите и изкушенията, предлагани в менюто.

Ако желаете да организираме за вас или ваши близки събитие, моля обърнете се към служителите на рецепция, които ще ви насочат, ще ви помогнат в детайли с организацията и ще ви дадат повече информация. Наред с това можете да се обадите на телефоните, посочени в нашия уебсайт.

Често задавани въпроси

Мога ли да се възползвам от храната, предлагана в “Ла Пиазза” дори ако съм закусвал в ресторанта?

Консумацията за клиенти, настанени на база ол инклузив или ултра ол инклузив, е неограничена. Можете да се възползвате неограничено от услугите, включени в пакета.

Мога ли да си взема храна от снек бара и да я отнеса с мен край басейна?

Можете да се насладите на храната си, където предпочетете, а ако искате още – “Ла Пиза” е само на няколко крачки от вас.

Каква храна се предлага в “La Piazza”?

В “Ла Пиазза” можете да се насладите на богато разнообразие от вкусни ястия, десерти и напитки като италианска кухня, скара, фаст фууд предложения и сладоледи.