Империал Ресорт - бяло лого

Блок маса и блаженство в Слънчев бряг ”Alexandria”

Обслужване на клиенти в ресторант

Imperial Resort

Качествената и разнообразна храна е от изключителна важност за добрата почивка. Точно затова ние, от HI Hotels Imperial Resort, отделяме голямо внимание на храната, продуктите, които използваме, начинът на приготвянето и презентацията на кулинарните изкушения, които ви предлагаме. Неслучайно именно в нашия комплекс ще откриете най-добрите заведения в Слънчев бряг.

В нашите ресторанти ще откриете невероятно разнообразие от храни, национални и интернационални ястия и свежи предложения, с които да се заситите и да поглезите сетивата си.

”Alexandria” – изцяло обновен бюфет

Ресторант “Александрия” предлага на посетителите си едно от най-висококачествените изживявания на блок маса в Слънчев бряг.

Обстановката и бюфета в ресторанта са изцяло обновени, така че да отговарят на последните световни тенденции в ол инклузив обслужването.

Атмосферата е светла, приветлива и приканва към релакс, комфорт и пълна наслада на храната и кулинарното майсторство, с което е приготвена.

готвачи в кухня на ресторант

Източник на изображението: Freepik

Подредба блок маса

От 2021г. Ресторант “Alexandria” посреща гостите си с нова блок маса. На нея са разположени обособени острови за различните видове храни, което улеснява гостите на хотела и прави избора им по-удобен.

Островите за блок маса са отрупани със студени предястия, салати, основни ястия и десерти и са презентирани така, че да можете лесно да видите всичко и да изберете това, което отговаря на вкусовете и предпочитанията ви.

готвене

Източник на изображението: Freepik

Кулинарно разнообразие

Ресторант “Александрия” посреща гостите на комплекс HI Hotels Imperial Resort

за основните хранения в ол инклузив и ултра ол инклузив преживяването им.

Закуската, обядът и вечерята в ресторанта се провеждат на блок маса, а разнообразието от храни, вкусове и аромати ще бъде наслада за сетивата на всеки от гостите ни.

На терасата на “Александрия” можете да се насладите на неповторимото преживяване шоу кукинг, което ще ви предостави запомнящата се възможност да гледате как пред очите ви се приготвя ястието ви.

Различни продукти и храни ще се превърнат в зрелище в ръцете на нашите квалифицирани шеф готвачи, а вие ще се забавлявате истински и ще се насладите на нещо запомнящо се, докато чакате храната ви да бъде приготвена.

Следваме световните тенденции в ол инклузив

В “Александрия” предлагаме храна с високо качество и ястия и обслужване на високо ниво.

Отговаряме на световните тенденции в ол инклузив обслужването и с гордост можем да заявим, че HI Hotels Империал Резорт предлага на гостите си хранене и цялостно изживяване, несравнимо с другите хотели по Черноморието.

ресторант

Източник на изображението: Freepik

Тематични вечери

В ресторант “Александрия” не само задоволяването на вкусовите предпочитания на всеки един от гостите ни, но и истинското им забавление са важни за нас. При нас можете да се насладите на тематични вечери.

Организират се четири дни в седмицата и са:

  • Българска;
  • Гръцка;
  • Италианска;
  • “Гала” вечер.

Тематичните вечери представляват маси, отрупани с голямо количество от разнообразни и вкусни храни, съобразена с автентичния вкус и начин на приготвяне на националната кухня, от която произлиза. Масите са подредени, съобразено с типичния начин на подреждане на съответната кухня.

тематична кухня

Източник на изображението: Freepik

Работно време

Ресторант “Александрия” е отворен за посещение от гостите на комплекса денонощно, като от 03:00 до 06:00 можете да се насладите на ранна закуска, от 23:00 до 24:00 се предлага студен бюфет, а от 18:00 до 21:00 се провеждат тематичните вечери.

Ето и какво да очаквате в ресторант “Александрия” в различните часови диапазони:

  • Закуската е от 07:30 до 10:00 часа;
  • Обядът е от 12:00 до 14:00;
  • Вечерята е между 18:00 до 21:00

Капацитет на ресторанта, настаняване и събития

Ресторант “Александрия” разполага с общо 400 места за настаняване

При желание да организирате събитие за вас, бизнес партньорите си, колегите си, семейството си или ваш близък, можем да ви съдействаме.

Обърнете се за повече информация и персонализирани предложения относно събития и организацията им към рецепция или на посочените в уеб сайта ни телефони.

вечеря

Често задавани въпроси

С колко ресторанта разполага  HI Hotels Imperial Resort?

HI Hotels Imperial Resort разполага с четири ресторанта, като основното изхранване на гостите в ол инклузив обслужването се извършват в “Alexandria” и “Казабланка”

Какво се предлага по време на българската тематична вечер в “Александрия”?

Национални, традиционни ястия от българската кухня.

Има ли детско меню в “Alexandria”?

Ресторант “Александрия” разполага със специално детско меню от висококачествени  свежи продукти за най-малките посетители на комплекса.