Империал Ресорт - бяло лого

Автентична средиземноморска кухня в Слънчев бряг – La Veranda

чиния с храна, презентираща средиземноморска кухня

Imperial Resort

Ако вече сте резервирали почивката си в HI Hotels Imperial Resort и сега търсите най-подходящите места за хапване наблизо, уверяваме ви че “Ла Веранда” няма да ви остави безразлични.

Сред всички заведения в Слънчев бряг, този ресторант се отличава с високото качество на обслужване, разнообразното и вкусно меню и приятната атмосфера. Именно те ще ви предразположат да си прекарате невероятно и да създадете незабравими спомени.

La Veranda: Нашият спедиземноморски кулинарен оазис

“Ла Веранда” е нашият тематичен а-ла-карт ресторант, в който можете да се насладите на висококачествена кухня, средиземноморско меню, уютна и приветлива атмосфера и професионално обслужване.

Това, с което се отличава от останалите ни ресторанти в Слънчев бряг, е, че предлага богато разнообразие от вкусни средиземноморски изкушения, свежи салати и месни специалитети.

На откритата веранда, можете да се насладите на морския бриз и спокойствието, докато похапвате и се радвате на компанията на най-близките ви хора.

маса отрупана с храна от средиземноморската кухня

Източник на изображението: Freepik

Насладете се на богати средиземноморски вкусове

В “Ла Веранда” ще откриете най-добре приготвената и презентирана средиземноморска кухня в Слънчев бряг.

Богатата ни селекция от разнообразни ястия, приготвени по оригинални италиански рецепти, с най-високо качество на използваните продукти, няма да остави безразлични дори и най-капризните гости на хотела.

“Ла Веранда” е един от малкото ресторанти в Слънчев бряг, предлагащи богато разнообразие от средиземноморски ястия и деликатеси, приготвени с високо ниво на професионализъм.

маса, пълна с разнообразна храна от средиземноморието

Източник на изображението: Freepik

Свежа морска храна

Със сигурност в “Ла Веранда” всички наши гости на хотела ще открият завладяващи сетивата вкусове.

В менюто ни се крият пресни и изкусителни предложения, приготвени от различни морски деликатеси. 

В нашия средиземноморски ресторант сме събрали плодовете на морето специално за вас и сме ги превърнали в кулинарно изживяване, което дълго ще помните.

Специални предложения

Специалните ни предложения ще откриете в менюто на “Ла Веранда” и със сигурност ще останете впечатлени. Богатата ни селекция от вкусове и аромати е специално подбрана, за да зарадва сетивата на всеки, който се докосне до всеки наш специалитет.

Професионалните ни шеф-готвачи се грижат менюто да е на най-високо ниво, а продуктите да са пресни и качествени и така гарантират високото качество и зашеметяващ вкус на предлаганите ястия.

В “Ла Веранда” освен разнообразна и вкусна храна, предлагаме на посетителите си и богата селекция от местни и вносни вина.

Виненият лист на “Ла Веранда” ще зарадва дори и най-изтънчените вкусове и ще ви помогне да се отпуснете, да релаксирате и още по-качествено да се насладите на вкусната храна и спокойна и уютна обстановка.

Маса с чаши за вино

Средиземноморска атмосфера

Гостите на “Ла Веранда” могат да се насладят на атмосферата на ресторанта, както във вътрешния салон, така и на верандата.

“Ла Веранда” е обзаведена така, че да накара посетителите си да се пренесат в една подводна приказка, изпълнена със синьо – зелени краски.

Спокойната, приятна и уютна обстановка предразполага към приятни и усмихнати моменти, както и тихи, задушевни разговори.

На верандата може да се насладите на прохлада и красиви гледки към пясъчните дюни и басейните на комплекса.

презентация на храна

Източник на изображението: Freepik

Работно време

“Ла Веранда” е отворен за посещения от 10:00 до 23:00 всеки ден и е един от основните ресторанти, където се хранят на база ол инклузив гостите на комплекса.

В ресторанта се организират тематични вечери и много забавления и посетителите му със сигурност няма да скучаят, докато се наслаждават на вкусната храна и красивата обстановка.

Капацитет на ресторанта, настаняване и събития

Както споделихме, ресторант “Ла Веранда” е а-ла-карт ресторант и е включен в ол инклузив пакета. Капацитетът му е 60 места за настаняване.

В ресторант “Ла Веранда” можем да организираме за вас и близките ви  различни събития като рождени дни, фирмени партита, тийм билдинги и други празнични поводи.

Обърнете се към служителите на рецепция за информация относно организацията и предложения за вашето събитие, както и се обадете на телефоните, посочени в нашия сайт.

Често задавани въпроси

Мога ли да организирам рожден ден на детето си в “Ла Веранда”?

В Империал Резорт разполагаме с всичко необходимо, за да организираме различни събития за гостите си. Свържете се с нас, или попитайте на рецепция, за организация и повече информация.

Каква храна се предлага в ресторанта?

Средиземноморска кухня, приготвена и поднесена с професионализъм и качество.

Къде се извършват основните хранения с пакет ол инклузив?

Основните хранения при ол инклузив пакет са в ресторантите ни “Ла Веранда” и “Александрия”.